bg en
имало едно време едно дете...

имало едно време едно дете...

Разговор на Мария Черешева с Милена Нейова по повод успешна кампания за набиране на средства за творческа ваканция на 19 деца и младежи, лишени от родителска грижа, които посещават заниманията в ателие „Прегърни ме“.
какво има зад буквите?

какво има зад буквите?

Има приятелско  ателие "Прегърни ме", което помага на децата да се свържат със света и да обичат, както себе си, така и другите. Децата пишат приказки с помощта на професиални писатели.

В студиото са писателите: Марин Бодаков и Зорница Христова.
Галерия „Прегърни ме“ отправя покана за две събития

галерия „Прегърни ме“ отправя покана за две събития

От 18.00 часа на 30 ноември се открива изложбата, наречена "Пазителите". Живописните рисунки са на децата, участвали в творчески ателиета и майсторски клас с художниците Татяна Харизанова и Ясен Григоров. 

Съвместно с изложбата ще бъде представена и книгата „Копче за сън” от Валери Петров с илюстрации на децата от ателието. В рамките на събитието можете да си вземете автограф от малките художници.
„Властта на гражданите“: Как да подкрепим каузите на КОНКОРДИЯ и ателие „Прегърни ме“

как да подкрепим каузите на КОНКОРДИЯ и ателие „Прегърни ме“

„Прегърни невидимите деца!” и „Да помогнем на деца в риск да изкачат своите върхове!" са само две от каузите в Платформата, за които разказваме в ефира на Дарик радио и призоваваме за подкрепата на слушателите.